2020-08-17 07:42:03• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Szerelmi téren most könnyen zűrbe keveredhet

Napi horoszkóp augusztus 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Kedvez a nap a kapcsolatoknak és az együttműködést igénylő tevékenységeknek. Népszerű lesz, és olyasmiben arathat sikert, amit mások már régóta szerettek volna elintézni, de képtelenek voltak rá.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Minden jól alakul, csak az tudja elvenni a kedvét, ha túl sokat foglalkozik azzal, mi minden adatott meg másoknak, ami önnek nem. Inkább vegye sorra azt, amiért önt irigyelhetik – meglátja, hosszú lesz a lista!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szerelmi téren most könnyen zűrbe keveredhet, partnere ugyanis egyre kevésbé tolerálja a flörtjeit, így veszélybe kerülhet a kapcsolatuk. Ha úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, legyen hozzá hűséges!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy közeli ismerőse, akit barátnak hitt, igyekszik rossz hírét kelteni. Talán ez az oka, hogy a karrierje nem úgy alakul, ahogy várta. Elsősorban mégsem ez foglalkoztatja a mai napon, hanem a flört, amiben a munkahelyén van része...


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Oroszlánban jár. Munkahelyi irigyei komolyan áskálódhatnak, de ön most szerencsére az ebből adódó hátrányokat is képes lesz az előnyére fordítani. Ráadásul mostantól az anyagi helyzete is egyre kedvezőbben alakul...


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Apró bosszúságok érhetik. Ne hagyja, hogy elrontsák a kedvét, ne is sértődjön meg – vegye könnyedén az akadályokat, ahogy szokta! Ha több megértést mutat mások iránt, az az ön megítélésén is sokat javít.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az Oroszlán-hold miatt szerencsés lehet szívügyekben! Például ha van aktualitása a dolognak, ragyogó esküvőt szervezhet. Csak átvitt értelemben növelje a tempót, ha autóban ül, tartsa be a sebességhatárt!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Uránusz hátrál, ez új fordulatokat hozhat. Bármennyire váratlan is a helyzet, amiben határoznia kell, igyekezzen olyan döntést hozni, ami hosszú távon is megállhatja a helyét. Ha ehhez tanácsra van szüksége, egy Szűzre bátran hallgathat!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyén ne verje nagydobra a terveit, nem mindenki olyan gáláns, mint ön! Szerelmi téren ma szerencsésebb lesz, mint a pénzügyekben. Hódítson hát, hiszen most is könnyen behódolnak önnek!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A magánéletben csak akkor fog révbe érni, ha el tudja engedni a sérelmeit. Csak aláássa a boldogságukat azzal, ha folyton felemlegeti a másik ballépéseit! Egy beszélgetéssel új fejezetet nyithatna a kapcsolatukban...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A munkahelyén elégedjen meg azzal, hogy önnek van igaza, és ne ragaszkodjon ahhoz, hogy be is bizonyítsa. Párja szeretne több időt tölteni önnel. Ha rendszerezné a teendőit, a kedvében járhatna...


Halak: II. 19. - III. 20.

Vigyázzon, mit ír alá, és ne vállaljon kezességet más tartozásáért! Másban se erőltesse az elköteleződést: színvallásra kényszeríteni a másikat ugyanolyan káros lenne, mint ha önmagát akarná rávenni erre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: